SÁB 26 DE SEPTIEMBRE DE 2020 - 21:54hs.
Sao Paulo Affiliate Conference

Alessandro Valente and Thomas Carvalhaes to be speakers at SPAC 2019

Alessandro Valente, Co-Founder of Super Afiliados, and Thomas Carvalhaes, Country Manager at LeoVegas Group, are some of the first speakers to confirm their attendance at the Sao Paulo Affiliate Conference (SPAC 2019), the first affiliate marketing event focused on gaming and the sports betting sector in Brazil that will take place next December 11 at Allianz Parque, the same facilities of the OGS Brazil.

SPAC is a unique opportunity for operators to learn all about Affiliate Marketing and explore this new sales and advertising channel.

SPAC will place gaming and betting operators face to face with the country's largest affiliates, whether or not they are active in the gaming industry, as well as major vehicles and influencers.

The program will present opportunities for affiliates to generate business in the still untapped Brazilian gaming market.

Affiliate Marketing is a form of online advertising in which an affiliate advertises products and services from advertisers in exchange for a commission. Benefits include:

• Cover media that is not worked internally or through agency and without risk of investment without return;
• Increase brand exposure and website traffic;
• Escalate disclosure without increasing operational work (prospecting, servicing and
payment)

In the event participate master affiliates and affiliates of the sports betting industry; master affiliates and affiliates from other industries; traditional and digital segmented media; influencers who expose online gambling and sports betting operators, Latin American vertical operators, and platforms and software.

Among the confirmed speakers are:

• Alessandro Valente, Co-Founder of Super Afiliados
• Fernando Verchai, Investor, bet365
• Thomas Carvalhaes, Country Manager at LeoVegas Group
• Pedro Lucas Trindade, Bachelor of Law, Affiliate and Director of Apostaonline.com
• Karlis Novickis, Insper Compliance Implementation Program Professor

The preliminary agenda is as follows:

DECEMBER 11, 2019 - WEDNESDAY

8:30 am – 9:00 am
Reception and Accreditation (30 min)

9:00 am - 9:30 am
SPAC 2019 OFFICIAL OPENING (30 min)
Sergio Jardim, General Director of Clarion Events Brazil

9:30 am - 10:15 am
Opening Lecture: OPPORTUNITIES OF THE UNEXPLORED BRAZILIAN GAMING MARKET (45 min)
Alessandro Valente, Co-Founder of Super Afiliados

10:15 am - 11:00 am
Networking Coffee Break and Exhibition Area Visit (45 min)

11:00 am - 12:30 am
Panel: STEP BY STEP ON HOW TO BECOME AN AFFILIATE (90 min)

Moderator: Alessandro Valente, Co-Founder of Super Afiliados
Panelists:
Fernando Verchai, Investor, bet365

12:30 pm - 2:00 pm
Networking Lunch and Exhibition Area Visit (90 min)


2:00 pm – 4:00 pm
Panel: BUILDING A WIN-WIN RELATIONSHIP BETWEEN OPERATORS AND AFFILIATES
(120 min)
• Success Stories: What the Affiliate Market Can Do for the Gaming Business
• How can the gaming market grow affiliate business?

Moderator: To be defined
Panelists:
-Thomas Carvalhaes, Country Manager at LeoVegas Group
-Florencia Brancato, Marketing Consultant LATAM at Pinnacle

4:00 pm - 4:45 pm
Networking Coffee Break and Exhibition Area Visit (45 min)

4:45 pm - 6:00 pm
Panel: LEGAL ASPECTS AND COMPLIANCE: AFFILIATION MARKETING DO'S AND DONT'S (75 min)

Moderator: Edgar Lenzi, CEO at BetConsult
Panelists:
- Pedro Lucas Trindade, Bachelor of Law, Affiliate and Director of Apostaonline.com
- Karlis Novickis, Insper Compliance Implementation Program Professor

6pm
Closing of SPAC 2019


Source: GMB